Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Karina Bode sotia ministrului Lucian Bode
Categorie: Actual

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și colegul său de la Interne, Lucian Bode, au instalat-o vineri pe soția acestuia din urmă, educatoarea Karina Bode, la Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație din subordinea Ministerului Educației, anunță Edupedu.ro. Update: În cursul zilei de miercuri, Ministerul Edcucației  a negat aceste informații.

UPDATE - Comunicatul Ministerului Educației referitor la Karina Bode:

"Ministerul Educației infirmă categoric informațiile apărute în mass-media referitoare la angajarea doamnei Karina Bode la Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE).

Informația este falsă!

Doamna Karina Bode nu este angajata Ministerului Educației și nici a Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE).

Nu a fost înregistrată nicio cerere de detașare în interesul învățământului pe numele doamnei Karina Bode.

Pe de altă parte, în sistemul de educație au existat doar anul acesta peste 20.000 de detașări în interesul învățământului. Detașarea este o procedura legală, constituind un drept al oricărui cadru didactic titular".

*******

Știrea inițială:

Surse citate de Edupedu.ro susțin că educatoarea Karina Bode a fost detașată de pe funcția de director al Grădiniței nr. 12 din Zalău direct în corpul experților în științele educației și politici publice, în instituția care concepe subiectele tuturor examenelor naționale și care creează curriculumul școlar, deși în urmă cu patru zile Inspectoratul Școlar Sălaj a numit un alt director la grădinița condusă din 2016 de soția ministrului de Interne, după cum notează presa locală. Aceleași surse susțin că soția ministrului de Interne ar fi fost instalată “pe un post dedicat”, întrucât “I se creează un departament de educație timpurie”, care până în prezent nu există în noul Centru care a absorbit Institutul de Științe ale Educației, potrivit surselor politice.

Karina Bode, afaceri în parteneriat cu un fost general de Securitate

Edupedu.ro dezvăluie și că soția ministrului de Interne a deținut 32% din firma SC Electroprim SRL, înființată în 2001 și radiată după ce a dat faliment, în 2011. Partenerii acesteia au fost Nicolae-Viorel Stanca, fost general de securitate, și soția sa de la acea vreme Veronica-Elena Stanca, menționată în presa locală pentru relațiile apropiate cu Elena Udrea și fost candidat pentru Senatul României, din partea PER.

Citiți dezvăluirile complete pe Edupedu.ro.

Foto: captură video YouTube Emisiuni Salajeanul TV

Back To Top