Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a depus în instanţă un dosar prin care solicită decăderea din drepturile părinteşti a femeii ai cărei copii gemeni au murit, la 2 ani şi 2 luni, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti. Cel de-al treilea copil al femeii, un băiat în vârstă de cinci ani, a fost luat de lângă ea şi se află în familia lărgită a tatălui.

Reprezentanţii DGASPC Prahova au înaintat Judecătoriei Ploieşti un dosar „bine documentat” prin care solicită ca mama ai cărei gemeni au murit după ce au căzut de la etaj, fiind lăsaţi nesupravegheaţi, să fie decăzută din drepturile pe care le are ca părinte asupra fiului celui mare în vârstă de cinci ani, au declarat reprezentanţi ai DGASPC, citați de g4media.ro. Copilul a fost luat, de altfel, de lângă femeie şi se află în familia extinsă a tatălui, la altă adresă.

Back To Top