Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

catalog cancelarie profesori
Categorie: Actual

Fila de la finalul catalogului, în care se regăseau date despre părinții fiecărui elev din clasa respectivă, nu va mai cuprinde de acum decât datele de contact ale acestora.

O informare semnată, joi, de secretarii de stat în Ministerul Educații Radu Szekely și Sorin Ion a fost transmisă în teritoriu și face referire exact la aceste modificări impuse în condițiile GDPR.

Astfel, inspectoratele au fost însărcinate să-i  anunțe pe directorii unităților de învățământ că învățătorii și profesorii diriginți “nu vor solicita, colecta și prelucra informații cu privire la locul de muncă, ocupația sau profesia părinților/reprezentanților legali ai elevilor”, conform documentului consultat de Edupedu.ro. Măsura este valabilă din anul școlar 2021 – 2022, aceasta fiind adoptată “în sprijinul asigurării echității și egalității de șanse, indiferent de contextul social și de statutul socio-economic al familiei”.

“Până la actualizarea actelor de studiu, profesorii diriginți și învățătorii vor completa doar rubricile referitoare la adresa și numărul de contact al părinților/reprezentanților legali ai elevilor”, mai precizează documentul citat. 

Foto ilustrație

Back To Top