Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Brașovul este dat ca exemplu de succes pentru Ploiești dar și autoritățile locale de la poalele Tâmpei se confruntă, de mai mulți ani, cu problemele create de ciori. Zona critică pare a fi Parcul Tractorul, unde există cea mai mare densitate de păsări din această specie. Doar că, în căutarea unei soluții, autoritățile brașovene au ajuns până la Guvern .

Autoritățile brașovene nu s-au întrecut în propuneri de soluții care mai de care mai fanteziste pentru rezolvarea acestei probleme. Au ajuns la Ministerul Mediului, acolo unde viceprimarul Brașovului a discutat cu un secretar de stat. „Am discutat şi analizat ordinul de ministru privind cotele de recoltă pentru păsări. Acest ordin va permite intervenţia pentru reducerea numărului de ciori din oraşe şi, implicit, din municipiul Braşov, unde această specie de păsări creează probleme serioase şi disconfort cetăţenilor care merg în parcuri pentru recreere”, a declarat viceprimarul Brașovului. Potrivit Ministerul Mediului, pentru a scăpa de ciori sunt luate în calcul două variante: capturarea şi relocarea sau recoltarea.

Probleme vechi, soluții ioc

Ploieștiul se confruntă cu problemele legate de ciori de foarte mulți ani, imaginile de pe celebrul Bulevard al Castanilor fiind elocvente. Autoritățile locale nu au reușit nici să rezolve această problemă și nici să găsească o soluție eficientă. În ceea ce priveşte cotele de vânătoare, conform proiectului ordinului de ministru, în sezonul 2021 – 2022 în Prahova pot fi recoltate peste 1.200 de exemplare din specia „cioară grivă” şi „cioară de semănătură”, cele mai multe în fondurile de vânătoare din zona Urlați.

Back To Top