Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Fost ministru al comunicațiilor în guvernul afgan înainte de a se muta în Germania, Sayed Sadaat este curier și face livrări cu bicicleta în orașul Leipzig.

Sadaat spune că o parte din cei rămași acasă l-au criticat pentru că a acceptat un astfel de loc de muncă, după ce a făcut parte din guvern timp de doi ani, părăsind funcția în 2018. „Nu mă simt vinovat cu nimic. Sper că și alți politicieni vor urma această cale, să lucreze cu oamenii, nu să se ascundă”, spune fostul ministru. Chiar și cu experiența pe care o are, lui Sadaat i-a fost imposibil să își găsească un loc de muncă potrivit în Germania. Cu studii în IT și telecomunicații, Sadaat spera să găsească de lucru într-un domeniu conex, dar fără a cunoaște limba germană acest lucru nu s-a putut realiza. „Cunoașterea limbii este esențială”, a spus Sadaat, care deține și cetățenia britanică. În fiecare zi, face patru ore de germană la o școală de limbi străine, după care livrează mâncare timp de șase ore, job pe care l-a început vara aceasta.

Numărul solicitanților de azil afgani a crescut cu peste 130%

Povestea lui Sayed Sadaat a căpătat acum o importanță deosebită, în contextul haosului din Afganistanul preluat de talibani și a atentatului terorist de pe aeroportul din Kabul. Familia și prietenii lui vor, de asemenea, să plece, sperând să se alăture miilor de persoane din zborurile de evacuare sau să încerce să găsească alte metode. Odată cu retragerea trupelor americane, numărul solicitanților de azil afgani din Germania a crescut cu peste 130%, arată datele de la Oficiul Federal pentru Migrație și Refugiați.

Back To Top