Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

aluviuni sosea
Categorie: Actual

Polițiștii de la Infotrafic au anunțat, duminică dimineață, că traficul rutier a fost oprit pe DN 1A Ploiești – Brașov, din cauza aluviunilor depe carosabil.

Alerta a fost emisă în jurul orei 6.40. “Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, din cauza aluviunilor ajunse pe partea carosabilă, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, pentru aproximativ 30 de minute, pe DN 1A Ploiești-Brașov, la kilometrul 173, în apropierea zonei Babarunca, județul Brașov. Se acționează pentru remedierea situației”, a anunțat Infotrafic, la ora 6.40.

Cum se circulă pe principalele șosele din țară

Potrivit aceleiași surse, principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil umed, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună.

“Având în vedere că în mai multe zone, traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed (de ploaie), recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate”, au mai transmis polițiștii de la Infotrafic.

Județele Prahova și Brașov se află, până duminică seară, sub cod portocaliu de ploi abundente (VEZI DETALII), dar și sub avertizare cod portocaliu (VEZI DETALII) de inundații.

Ilustrație arhivă

Back To Top