Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploaie torentiala geam
Categorie: Actual

ANM a emis o nouă avertizare meteo cod portocaliu pentru județele din centrul țării. Atenționarea este valabilă până luni dimineață.

Până luni, la ora 9.00, Transilvania, Moldova, Maramureș, local Oltenia și Muntenia, precum și zona de munte sunt sub avertizare cod galben, în aceste regiuni fiind așteptate și în următoarele ore averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25...35 l/mp și pe alocuri 40 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și în restul teritoriului, precizează meteorologii în cea mai nouă alertă publicată de ANM.

Tot duminică, a fost emis un nou cod portocaliu valabil până luni, la ora 6.00, pentru Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov, Covasna, Sibiu și  zonele montane din Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Alba și Buzău. În aceste zone va ploua abundent și, îndeosebi prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 40...60 l/mp.

În mai multe bazine hidrografice este în vigoare și un cod portocaliu de inundații (VEZI DETALII).

Back To Top