Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploaie masina trafic
Categorie: Actual

Polițiștii de la Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române anunță că plouă torențial pe un tronson al DN 1, între Ploiești și Brașov.

Infotrafic a emis duminică, în jurul orei 11.00, o alertă care se referă la sectorul de la km 82 la km 100 al DN 1 Ploiești-Brașov. Potrivit polițiștilor, sunt depuneri de apă pe carosabil și există pericol de acvaplanare în județul Prahova, pe raza localităților Bănești, Câmpina, Cornu și Breaza.

“Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză foarte redusă, să nu bruscheze comenzile vehiculului, să nu efectueze depășiri riscante, să semnalizeze schimbarea benzii de circulație, să crească distanța de siguranță între vehicule și să circule cu foarte mare atenție, adoptând o conduită preventivă, pentru a putea evita eventuale accidente rutiere”, au mai transmis polițiștii de la Infotrafic.

Duminică dimineață, fenomenele meteo au creat probleme și pe DN 1A Ploiești – Brașov. La Babarunca, traficul a fost complet blocat din cauza aluviunilor de pe carosabil (VEZI DETALII).

Back To Top