Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

conducta avariata aluviuni
Categorie: Actual

Autoritățile din Bușteni intervin, de azi-noapte, pentru remedierea defecțiunilor apărute la rețelele de apă și gaze, din cauza aluviunilor, în urma ploilor torențiale.

“În urma ploilor torențiale de azi-noapte, au fost afectate mai multe zone din orașul Bușteni.

Situațiile de urgență necesită intervenții prompte, pentru ca dezastrele să poată fi evitate, iar pagubele să fie minime.

Depunerea aluviunilor transportate de ape au condus la colmatarea mai multor albii de râu. Începând cu ora 2:00 dimineața, am acționat rapid pentru curățarea de mâl și pietriș, rezultând scăderea nivelului de apă.

De asemenea, apele au adus bușteni mari, blocând cursul normal al râurilor și afectând mai multe țevi de apă și gaz.

Situația a fost stabilizată momentan. Rămânem în stare de alertă. Vom continua acțiunile de reparații și verificare a daunelor produse în urma ploilor”, au anunțat reprezentanții Primăriei Bușteni.

Gospodării inundate și apă imposibil de consumat

În localitate au fost instituite restricții privind consumul de apă din rețeaua publică (VEZI DETALII).

Potrivit ISU Prahova, mai multe gospodării din stațiune au fost inundate, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, fiind nevoie de intervenția pompierilor (VEZI DETALII).

Foto: Primăria Bușteni

Back To Top