Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cultura canabis diicot
Categorie: Actual

Procurorii DIICOT Ploiești și polițiștii BCCO au derulat, duminică, percheziții în Prahova, Mehedinți și Timiș, într-un dosar privind cultivare și trafic de canabis.

“Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, au efectuat astăzi, 29 august a.c., 7 percheziții domiciliare, în județele Prahova, Mehedinți și Timiș, la persoane bănuite de cultivare și trafic de canabis. Tot astăzi, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant, în județul Prahova, unul dintre membrii grupării fiind depistat în timp ce deţinea aproximativ 250 de grame de canabis, destinate comercializării”, a anunțat IJP Prahova.

Peste 200 de plante găsite de procurori

Șase persoane ar fi înființat, la o adresă dintr-o comună din județul Mehedinți, o cultură de canabis, o parte dintre droguri fiind vândută unei persoane din Prahova, care, la rândul său, ar fi comercializat substanțele ilicite către diferiți consumatori din județul Prahova, relatează anchetatorii. “În urma perchezițiilor, a fost descoperită o cultură de canabis, fiind ridicate peste 200 de plante de diferite dimensiuni, cultivate atât indoor, cât și outdoor, ghivece, lămpi de iluminat și alte ustensile folosite pentru cultivare. De asemenea, au mai fost ridicate aproximativ 1 kg de canabis destinat comercializării, diferite sume de bani, cât și telefoane mobile”, mai precizează IJP.

13 mandate de aducere au fost puse în aplicare, 7 dintre acestea în județul Prahova și 6 în județul Mehedinți. Persoanele sunt aduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploiești, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Back To Top