Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

olimpiada europeana de informatica pentru juniori lotul romaniei 2021
Categorie: Actual

Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori, găzduită de Ploiești în perioada 24-28 august, s-a încheiat cu rezultate remarcabile pentru lotul țării noastre: o medalie de aur, patru de argint și două de bronz.

Singura medalie de aur a României a fost obținută de Cătălin Ștefan Savu (cls a VII-a), de la Colegiul Naţional “Ion Luca Caragiale” Ploiești, pregătit la Centrul Județean de Excelență Prahova. 

Colegul său de la CJE Prahova, Iulian George Arsenoiu (clasa a VIII-a) - Școala Gimnazială “Ing. Gh. Pănculescu” Vălenii de Munte, a obținut, și el, argintul.

Cu medalie de argint au încheiat competiția și Valeriu Voicu Mihai (clasa a VII-a) - Liceul Internațional de Informatică, București, Luca Mihai Ilie (clasa a VIII-a) - Liceul Internațional de Informatică București și Rareș Felix Tudose (clasa a VIII-a)  - Colegiul Naţional “Alexandru Papiu Ilarian” Târgu Mureș.

Medaliile de bronz au fost obținute de Tudor Ștefan Mușat (clasa a VIII-a) - Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu” București și Tudor Iacob (clasa a VIII-a) - Școala Gimnazială “Augustin Maior” Reghin.

Tudor Ștefan Grecu, elev în clasa a VII-a la Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu” din Capitală, a obținut 122 de puncte.

Competiția a fost organizată de Societatea pentru Excelență și Performanță în Informatică, alături de Centrul Județean de Excelență Prahova și Primăria Ploiești. Probele s-au derulat on-line, iar olimpiada, ajunsă la a V-a ediție, a reunit anul acesta 171 de participanți, din 30 de țări.

Lista completă a medaliaților o găsiți

Back To Top