Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

prognoza septembrie 2021
Categorie: Actual

Toamna va debuta cu temperaturi destul de scăzute pentru această perioadă, potrivit prognozei publicate de Administrația Națională de Meteorologie, care vizează intervalul 30 august – 27 septembrie.

În această săptămână, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile intracarpatice. Media temperaturilor va coborî spre 15 grade, de exemplu, în vest, față de 18 grade, media multianuală.

Și săptămâna viitoare, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale, în cea mai mare parte a țării. Diferența față de valorile medii multianuale va fi, însă, de aproximativ un grad.

În a doua jumătate a lunii, valorile vor corespunde, în majoritatea regiunilor, mediilor multianuale.

În ceea ce privește cantitățile de precipitații, prognoza pentru luna septembrie estimează că ele vor fi normale sau foarte apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Back To Top