Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Imediat după alegerile locale din 2020, fostul primar al Ploieștiului, Adrian Dobre, a devenit administrator public al municipiului Câmpina. Potrivit dispoziție de numire în funcție, salariul fostului primar al Ploieștiului este unul de invidiat.

În conformitate cu dispoziția de numire în funcție, fostul primar al Ploieștiului are drept de semnătură în relația cu Trezoreria și unitățile bancare având delegată calitatea de ordonator principal de credite și semnează contractele privind administrarea bunurilor care aparțin domeniului public și privat al unității administrativ teritoriale, precum și contractele de achiziții publice, în care municipiul Câmpina este parte. În plus, Adrian Dobre este înlocuitorul primarului în lipsa din instituție a primarului și viceprimarului. Pentru îndeplinirea acestor sarcini, fostul primar al Ploieștiului primește un salariu lunar de 14.300 lei, adică aproximativ 2.900 de euro.

Back To Top