Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Alexandru Vane, subprefectul județului Prahova, a adresat un mesaj pompierilor întorși din a doua misiune în Grecia.

„Pompierii noștri prahoveni și-au făcut încă o dată treaba excelent. Bun venit acasă!Ne faceți mândri prin tot ceea ce ați realizat, și de această dată, în timpul celei de-a doua misiuni din Grecia. Curajul şi devotamentul pompierilor, în general, şi a celor prahoveni în particular, a fost demonstrat de-a lungul timpului, motiv pentru care cetăţenii judeţului nostru au avut întotdeauna mare încredere în cei care veghează ceas de ceas asupra siguranţei lor. Fiecare dintre noi, admirăm curajul acestor oameni şi îi privim ca pe adevăraţi eroi. Cei care în viaţa de zi cu zi ne sunt prieteni, colegi, rude, de cele mai multe ori îşi pun viaţa în pericol în anonimat, ascunşi de costumele de protecţie, care îi fac pe toţi să arate la fel. Dumneavoastră, sunteţi acei eroi colectivi, care săriţi în ajutorul oamenilor, le salvaţi bunurile, îi smulgeţi din ghearele morţii, după care plecaţi la alte misiuni imposibile, adevărate lupte cu nenorocirile.

Sunt convins că exemplul dumneavoastră de sacrificiu pentru binele cetățenilor și protejarea comunităților este un îndemn pentru noi toți. Felicitări pentru tot efortul și curajul dumneavoastra!”, a transmis Alexandru Vane.

Back To Top