Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

punct trecere a frontierei giurgiu ruse
Categorie: Actual

Accesul românilor pe teritoriul Bulgariei va fi permis condiționat. Măsurile se aplică de miercuri, 1 septembrie, în condițiile în care rata infectărilor la sud de Dunăre a urcat de la 0,6 la mie, la jumătatea lunii august, la 1,9 la mie, săptămâna trecută.

Ministerul  român al Afacerilor Externe precizează că autoritățile bulgare au revizuit condițiile de intrare în Republica Bulgaria, în contextul pandemiei de COVID-19. Astfel, din 1 septembrie, cetățenii care sosesc din România (menținută în zona verde) pot intra în Republica Bulgaria sub condiția prezentării, pe lângă documentele de călătorie, a unuia dintre următoarele documente:

* un certificat digital european COVID-19 care atestă vaccinarea sau un document similar, care conține aceleași date precum certificatul digital european COVID-19;

* un certificat digital european COVID-19 care atestă vindecarea sau un document similar, care conține aceleași date precum certificatul digital european COVID-19;

* un certificat digital european COVID-19 care atestă testarea sau un document similar, care conține aceleași date precum certificatul digital european COVID-19.

Sunt exceptate persoanele care tranzitează teritoriul Republicii Bulgaria, în cazul în care se garantează părăsirea imediată a teritoriului acestui stat, precum și copiii cu vârsta de până la 12 ani.

Contacte de urgență

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Sofia: 0035929733510, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României în Republica Bulgaria: 00359879440758.

Bulgaria este în zona galbenă

Pentru România, Bulgaria este în zona galbenă, de săptămâna trecută, astfel că la revenirea din această țară se impune carantina, cu excepția cazurilor în care este vorba despre persoanele peste 16 ani vaccinate, care prezintă test Covid negativ sau care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile, copiii între 6 și 16 care au un test PCR negativ făcut cu el mult 72 de ore înainte de intrarea în țară și copiii sub 6 ani.

Back To Top