Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Consiliul Local Ploieşti a dezbătut, astăzi, un proiect de hotărâre de aprobare a documentaţiei tehnice pentru modernizarea străzii Mihai Bravu. Documentaţia scoate la iveală probleme majore pe această şosea, atât pe porţiunea unde încă mai există fosta cale de rulare a tramvaielor, cât mai ales la cele două poduri rutiere.

Conform proiectului de hotărâre pus marţi în dezbaterea Consiliului Local Ploieşti, proiectul de modernizare ar urma să aibă o valoare de 56,3 milioane de lei cu TVA inclus. El va viza refacerea străzii Mihai Bravu, inclusiv a celor două poduri peste calea ferată, din zona cimitirului şi din zona rafinăriei.

În cazul pasajului rutier peste calea ferată Ploieşti Est - Măneciu, situat în vecinătatea cimitirului, expertiza a descoperit că grinda parapetului este degradată şi au loc infiltraţii în şi între fâşii şi între grinzile deschiderilor 6 şi 7, în timp ce unele armături nu sunt acoperite suficient. "Toate riglele pilelor sunt degradate la feţele laterale şi intrados. (...) Consolele riglelor pilelor sunt şi ele cu beton erodat şi desprins. (...) Stâlpii pilelor prezintă fisuri multiple şi crăpături, exemplu pilele P3, P6, P8, cu betoane dislocate", mai arată documentaţia tehnică. Tot aici se mai precizează că "armăturile culeelor sunt evidente, neacoperite şi ruginite inclusiv la zidul de gardă", nu există dispozitive antiseismice, iar calea de rulare este supraîncărcată şi plină de gropi.

La celălalt pasaj, cel din dreptul Petrotel-Lukoil, construit în 1986, experţii au constatat că "la placa din beton armat dintre grinzile principale se înregistrează infiltraţii şi carbonatări, la unele grinzi betonul este degradat şi exfoliat", iar "armăturile tălpii superioare la aceste grinzi sunt insuficient acoperite". "Una dintre grinzile intermediare ale deschiderii 5 are o gaură în talpa superioară, în poziţia gurii de scurgere dezafectate, prin care se produc infiltraţii şputernice, iar apa se prelinge pe faţa laterală şi ajunge la bulb", iar "infiltraţii se înregistrează şi la consola de trotuar", mai menţionează proiectanţii.

Back To Top