Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un bărbat a produs clipe de panică, marţi, în zona de vest a Ploieştiului, după ce a început să ameninţe pietonii şi conducătorii auto cu un pistol, care s-a dovedit ulterior că era de jucărie. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice.

Incidentul a fost semnalat în jurul orei 14.50, pe strada Mărăşeşti, aproape de intersecţia cu strada Cosminele, în vecinătatea staţiei traseului 35. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, având nevoie şi de colegii de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice

"La data de 31 august a.c., în jurul orei 14:50, polițiștii municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, la intersecția a doua străzi din municipiul Ploiești, un bărbat amenință trecătorii și conducătorii auto cu un pistol. La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, precum și luptători SAS, care l-au imobilizat pe bărbatul în vârstă de 39 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice. Asupra acestuia, au fost descoperite două pistoale de jucărie. Persoana urmează să fie internată într-o unitate medicală", a anunţat IPJ Prahova.

Pe acelaşi subiect: Scandal in vestul Ploieștiului! Un individ recalcitrant aruncă obiecte în trecători și amenință că va sări în gol

Bărbatul este cunoscut în zonă pentru ieşirile violente, fiind implicat de-a lungul timpului şi în alte incidente, unul dintre cele mai recent având loc în urmă cu mai puţin de două luni, când s-a suit pe o clădire din cartier şi a început să arunce înspre trecători cu materiale de construcţie.

 

Back To Top