Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

activist mediu batut
Categorie: Actual

Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a anunțat, sâmbătă, că s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de patru inculpați  cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe (3 dintre inculpați) și a infracțiunii de purtare abuzivă (cel de al patrulea inculpat). Este vorba despre indivizii care au agresat doi jurnaliști și un activist de mediu într-o pădure din Suceava (VEZI DETALII).

“În ziua de 16.09.2021, în locul denumit Pârâul Rusului de pe raza comunei Panaci, județul Suceava, cei patru inculpați au lovit cu pumnii și picioarele trei persoane vătămate ce realizau un documentar despre tăierile ilegale de arbori din păduri. Una dintre persoanele vătămate a fost supusă unui tratament degradant.

Totodată, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a dispus luarea măsurii preventive a controlul judiciar față de cei patru inculpați.

Dispunerea acestor măsuri au avut în vedere limitele de pedeapsă ale infracțiunilor reținute în sarcina inculpaților, precum și asigurarea bunei defășurări a urmăririi penale și înlăturarea stării de pericol pentru ordinea publică”, au transmis procurorii.

Cazul a fost făcut public de Greenpeace România, iar una dintre victime a mărturisit presei locale că se teme să depună plângere din cauza amenințărilor primite de la unul dintre agresori (VEZI DETALII).

Foto: captură video newsbucovina.ro

Back To Top