Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tiberiu bosutar activist de mediu
Categorie: Știri naționale

Doi jurnalişti şi un activist de mediu care filmau un documentar despre tăierile ilegale de păduri din România, au fost bătuţi de aproximativ 20 de persoane într-o pădure din Suceava, anunţă Greenpeace România.

“Regizorul și jurnalistul Mihai Dragolea, care filma un documentar internațional despre tăierile ilegale de păduri din România, a fost bătut crunt de circa 20 de indivizi într-o pădure de pe raza comunei Coșna (jud. Suceava). Echipamentul și toate înregistrările i-au fost distruse. Alături de el se aflau realizatorul Radu Constantin Mocanu și activistul de mediu Tiberiu Bosutar, care îi ajuta să identifice dovezile crimelor forestiere din Bucovina. Atacul a fost sever, două dintre victime pierzându-și cunoștința în drum spre Spitalul Municipal din Vatra Dornei.

Câțiva dintre atacatori au fost identificați și duși la Secția 15 de Poliție din Vatra Dornei. Avocații Greenpeace au intrat în legătură cu victimele conștiente și le oferă asistență juridică de urgență.

Cerem Inspectorului General al Poliției Române și Inspectorului Șef al IPJ Suceava să se implice direct în soluționarea acestui caz și să urmărească ancheta până la finalizarea ei” relatează Greenpeace România, menționând, într-un update, că victimele sunt în stare stabilă.

Victimă: “A spus că data viitoare mă leagă de mașină și mă trage până rămâne doar piciorul”

Activistul de mediu sucevean Tiberiu Boșutar a declarat, pentru Newsbucovina.ro, unul dintre jurnaliști a căzut în râpă și a reușit să fugă și să anunțe la 112. Acesta susține că un silvicultor s-ar fi aflat printre agresori. “Nu e vorba de un caz izolat. E vorba de un sistem care ne pune piciorul pe cap. (...) M-au dezbrăcat în pielea goală, au spus că mașina rămâne acolo și m-au trimis în fundul gol să merg acasă. Asta am trăit eu azi. (...) Nu reclam un pădurar. Reclam un sistem depășit de situație. Nu mor eu din asta și nu mă las. (...) E interesant că proprietarul nu a spus nimic. Singurii care ne-au bătut au fost pădurarii și i-am recunoscut că și în anii trecuți aceeași oameni ne-au amenințat și ne-au bătut. Probabil că, data viitoare veți vorbi cu familia dacă țara nu înțelege despre ce e vorba. (...) Mi-au spus că dacă scot o vorbă vin peste mine la Moldovița. Cel care m-a bătut cel mai tare le-a spus polițiștilor că data viitoare mă leagă de mașină și mă trage până rămâne doar piciorul”, mai susține acesta, potrivit declarației citate de Newsbucovina.ro.

Poliția Română: „Persoanele vătămate nu doresc sa depună plângere prealabilă”

„Persoanele vătămate nu doresc sa depună plângere prealabilă, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu şi au deschis dosar penal şi audiază persoane. Au fost audiate toate persoanele implicate, iar termenul pentru a depune o astfel de plângere este de 90 de zile, adică 3 luni”, a declarat, pentru Libertatea, reprezentantul Poliţiei Române, Georgian Drăgan. Potrivit acestuia, e necesar ca persoanele vătămate să depună plângere prealabilă pentru ca ancheta să poată parcurge paşii procedurali.

Update - Patru persoane implicate în agresarea jurnaliștilor și a activistului de mediu au fost reținute. 

Update - Agresorii de la Suceava, plasați sub control judiciar, în ciuda amenințărilor transmise victimelor

Foto: captură video newsbucovina.ro

Back To Top