Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Primăria Valea Doftanei reclamă afectarea captărilor de apă din cauza exploatărilor forestire și solicită Romsilva să „respecte comunitatea”.

„Dupa ani de zile și zeci de adrese în care atenționam Direcția Silvică Prahova de faptul că prin exploatări forestiere în zona captărilor de apă se pune în pericol sănătatea oamenilor, acum așa arată captarea de apă din Valea Urșilor! Practic, aici a început exploatarea forestieră în amonte iar rampa de buștean este lângă captare, funicularul trecând pe deasupra captării. Continuarea lucrărilor va duce la compromiterea acestei captări, care asigură 40% din necesarul de apă, pentru minim 5-6 ani de zile, perioadă în care, posibil, s-ar stabiliza solul. Nu înțelegem sub nici o formă ignoranța Romsilva în acest caz și vom lupta cu argumente legale pentru ca cei care încasează milioane de euro de pe raza UAT Valea Doftanei și nu plătesc nimic la bugetul local să ne respecte comunitatea. Nu vom mai accepta drumuri distruse și captări compromise în urma lucrărilor forestiere!”, transmite Primăria Valea Doftanei.

Back To Top