Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Liceenii din România se pot înscrie pentru bursa Future Leaders Exchange Program (FLEX) 2022-2023, până pe 15 octombrie, potrivit unui comunicat al Ambasadei Statelor Unite în România și American Councils for International Education. Programul educațional FLEX oferă liceenilor din România ocazia de a studia la un liceu american și de a locui împreună cu o familie americană pe parcursul anului școlar 2022-2023.

Procesul de selecție a bursierilor pentru anul academic 2022-2023 se va desfășura online. Liceenii trebuie să îndeplinească următoarele criterii: au cetățenie română, sunt născuți între 15 iulie 2004 și 15 Iulie 2007, sunt actualmente în clasele a IX-a, a X-a sau a XI-a, studiază engleza în liceu, îndeplinesc criteriile pentru a obține viza SUA și nu au stat în SUA mai mult de 3 luni în ultimii 5 ani.

Procesul de selecție ce va consta în trei runde, astfel:

1: Această rundă va include o aplicație online preliminară și trei întrebări de tip eseu care trebuie finalizate și trimise în termen de 10 zile de la începerea aplicației. Aplicatia online este disponibilă la adresa: https://ais.americancouncils.org/flex.

2: Dupa trimiterea aplicației online, elevii vor fi invitați să participe la un test online de limba engleză

3: Această etapă de semi-finală va începe în luna noiembrie și va include un interviu, încă 3 întrebări de tip eseu, un test complet de limba engleză și o aplicație ce va trebui completată personal de către fiecare elev.  Elevii care vor trece de această etapă vor fi ulterior notificați de American Councils România.

Numărul de burse pentru 2022-2023 este de 35 de burse. Selecția liceenilor se face integral de către o comisie de selecție din SUA, formată din profesioniști din diverse domenii.

Back To Top