Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parchetul prahova
Categorie: Actual

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au făcut publice primele detalii din ancheta declanșată în urmă decesului unei femei de 47 de ani survenit în weekend, în urma unui conflict pe care aceasta l-a a avut cu bărbatul care o însoțea.

Anchetatorii au anunțat că individul este cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, după ce acesta a fugit de la locul evenimentului, fiind prins de polițiști la Comarnic. În ceea ce privește decesul femeii, procurorii au dezvăluit că pe trupul acesteia nu au fost descoperite leziuni traumatice vizibile, iar în urma autopsiei legiștii au constat că victima, cu antecedente medicale, ar fi murit înecată cu mâncare.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova:

„La data de 18.09.2021, în jurul orei 18.00, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a fost sesizat de către organele de poliție din cadrul IPJ Prahova cu privire la faptul că pe raza or. Sinaia, în dreptul pensiunii «Casa Noastră», o persoană de sex feminin, identificată în persoana numitei C.G.M, a decedat în urma unei agresiuni exercitate de către concubinul acesteia despre care se stabilise că a părăsit locul faptei la volanul autoturismului său marca Renault Clio (VEZI DETALII).

În jurul orei 17:15, organele de cercetare din cadrul Poliţiei orașului Comarnic  au depistat pe numitul S.D în timp ce conducea autoturismul indicat pe DN 1 sensul de mers Sinaia-Ploiești, fiind înregistrat dosarul penal cu nr unic  622/P/2021 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia, în a cărui rază de competență teritoială se află locul comiterii faptelor. Cercetările au fost ulterior preluate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova,  numitul S.D fiind cercetat în calitatea de suspect pentru săvârşirea infracțiunilor de  «conducere  sub influenţa alcoolului» prev. de art 336 C.P.şi «conducere fără permis», prev. de art 335 al.2 C.P.  Față de suspect a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore începând cu data de 20.09.2021, ora 16:00 şi pană la data de 21.09.2021 ora 16:00.

Cu privire la decesul numitei G.C.M,  precizăm că pe rolul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a fost constituit la data de 18.09.2021 dosarul penal nr 342/P/2021, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte prev. de art 195 alin. 1 C.pen. rap. la art. 193 alin. 1 C.pen, numitul S.D. având  în prezent calitatea de suspect.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, în urma examinării externe a cadavrului medicul legist din cadrul SML Prahova nu a putut oferi concluzii preliminarii privind cauza morţii, nefiind constatate  leziuni traumatice vizibile care să permită formularea unei concluzii privind cauză probabilă a decesului, înainte de efectuarea autopsiei medico-legale ce urma să aibă loc la data de 20.09.2021, ora 08:30.

Totodată, s-a stabilit faptul că victima avea în antecedență afecțiuni neurologice suferind o intervenție chirurgicală în cursul anului 2020 pentru anevrism cerebral.

În urma efectuării autopsiei, Serviciul Judeţean de Medicină Legală Prahova  a stabilit ca moartea numitei G.C.M s-a datorat insuficientei respiratorii acute urmare a asfixiei mecanice prin regurgitat gastric, la autopsie nefiind constatate semne de violență. În cauză  urmează a fi întocmit raportul de expertiză medico-legală necroptică, după finalizarea investigațiilor medicale complementare autopsiei.

Așadar, până în prezent nu s-a reliefat existența legăturii de cauzalitate între acțiunile de împingere/lovire exercitate de către suspect şi decesul victimei, în cauză efectuându-se în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a  împrejurărilor producerii decesului numitei G.C.M. (VEZI DETALII)”

Back To Top