Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Germania este cel mai mare partener comercial al României, dar și unul din cei mai mari investitori străini din România, cu afaceri importante în comerț, industria prelucrătoare și IT. Poli ai investițiilor germane din țara noastră sunt Capitala, Brașovul și Prahova, iar topul celor mai mari companii este condus de companii din comerț și sectorul auto.

Lidl a devenit anul trecut liderul de pe piața retailului alimentar din România, fiind și cea mai mare companie germană din România, în funcție de cifra de afaceri. Compania a raportat anul trecut afaceri de 12,86 miliarde lei, depășind la limită Kaufland, parte din același grup german, care conducea până acum acest top. Kaufland, trecut pe locul doi în topul companiilor germane din România, a raportat anul trecut afaceri de 12,83 miliarde lei, însă a rămas cea mai profitabilă companie germană din țara noastră. Locul trei în clasament este ocupat de British American Tobacco (România) Trading SRL controlată de British American Tobacco (Hamburg International), care a raportat anul trecut afaceri de 11,3 miliarde lei.

Prahova se află în topul județelor care beneficiază de investiții germane, 167 de companii raportând afaceri de 13,5 miliarde lei. De astfel, Capitala, Brașovul și Prahova cumulează jumătate din afacerile germane din România.

Back To Top