Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

La nivel de județ, incidența a ajuns, azi, la 1,58 la mie (VEZI DETALII).

În Prahova sunt 1.412 cazuri active, 202 fiind confirmate în ultimele 24 de ore. 20 dintre acești pacienți sunt din grupa de vârstă 0-18 ani. De la ultima raportare, în județ au fost înregistrate și 2 decese, în rândul a două persoane de sex masculin – 74 respectiv 84 ani, cu comorbidități.

Tot astăzi, Prefectura a anunțat că au mai fost depistate un focar cu trei pacienți infectați, la Spitalul CF Ploiești, și un focar familial, cu 7 pacienți, la Valea Doftanei.

În prezent, au activitatea fizică suspendată 17 clase și o grupă de preșcolari. De la reluarea cursurilor, în Prahova au fost testați pozitiv 39 de elevi, patru copii de grădinițe, două cadre didactice și un angajat din rândul personalului nedidactic și auxiliar.

La ATI-Covid, în Prahova, sunt ocupate toate cele 22 de locuri. În total, sunt internați 320 de prahoveni cu Covid, în condițiile în care numărul de locuri din secțiile Covid este de 380.

Back To Top