Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Veolia Energie Prahova anunță efectuarea ultimei etape dintr-un set de lucrări de intervenție în regim de urgență asupra rețelei primare de termoficare în zona Bulevardului Republicii. Asta va duce la îngreunarea traficului pe un tronson din zona centrală, până la începutul lunii octombrie.

Lucrările constau în remedierea suporților de susținere a conductelor cu agent termic primar care sunt deteriorați, reparațiile fiind necesare în vederea asigurării funcționării în bune condiții a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Ploiești, în sezonul de încălzire 2021 – 2022, a anunţat operatorul, într-un comunicat de presă transmis astăzi.

Restricţii până pe 4 octombrie

Ca urmare a complexității lucrărilor executate, în perioada 21.09.2021 – 04.10.2021, traficul rutier va fi afectat, prin blocarea a două benzi de circulație, pe tronsonul Bulevardul Republicii cuprins între sens giratoriu Catedrala și intersecția cu str. Ion Maiorescu (direcția Nord - dus).

"Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă). Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de intervenție", se mai precizează în comunicat.

Back To Top