Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bruma iarba toamna rece
Categorie: Actual

Valul de frig resimțit în România se va accentua, iar în următoarele 24 de ore se vor înregistra temperaturi apropiate de pragul de îngheț.

„La munte, în general la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10...15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă. Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizând izolat producerea brumei. Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40...50 km/h, iarîn zona montană înaltă, de peste 60 km/h”, precizează o informare ANM emisă miercuri dimineață și valabilă până joi, la ora 10.00.

Meteorologii avertizează că joi și vineri (23 și 24 septembrie) vremea se va menține, de asemenea, deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

 

Foto ilustratie (presasm.ro)

Back To Top