Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Călin Gheorghe Matieș, senator PSD și președinte al Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale din România, a vorbit la tribuna Parlamentului ținînd în mână o sapă, ca o ironie la adresa președintelui Klaus Iohannis.

”Înainte să încep declarația politică vreau să vă prezint noua crosă <driver>, e de distanță, pentru că la cum domnul președinte și domnul Cîțu au adus țara, în ce situație economică și politică suntem, va trece mult timp până ne revenim. Apropo, vreau să le transmit că poziție e așa, puțin aplecat în față și la sapă, ca la golf. Trebuia să ne invite la altceva domnul președinte, nu la golf. La această situație ne-a adus domnul președinte, la sapă de lemn. Eu am o sapă de metal, nu am mai găsit o sapă de lemn dar cred că domnul Iohannis și Cîțu, la situația la care ne-au adus, nu ne vor trebui crose, ne vor trebui sape, să ne revenim. Mă scuzați dragi colegi, dar țara merge tot mai prost și noi trebuie să facem mult mai mult”, a spus senatorul PSD.

Back To Top