Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În fiecare an, sub coordonarea Consiliului Județean al Elevilor Prahova, în unitățile de învățământ liceal se desfășoară sesiunile electorale pentru ocuparea funcțiilor vacante din consiliile școlare ale elevilor, singura structură care promovează participarea elevilor la procesul de luare a deciziilor și care reprezintă interesele elevilor în relația cu factorii de decizie de la nivel școlar. Astfel, elevii își aleg reprezentanții în funcție de valorile și ideile promovate de candidați.        

„Candidații care se încadrează în criteriile impuse de Metodologia de organizare și desfășurare a alegerilor își pot depune dosarul de candidatură (format din formularul de candidatură, care cuprinde și declarația de nepartenență politică, acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și acordul parental, pentru elevii minori) la secretarul comisiei în perioada 22-29 septembrie 2021, urmând ca între 02 octombrie 2021 și 10 octombrie 2021 să aibă loc campania electorală. Consiliul Județean al Elevilor Prahova încurajează toți elevii să se alăture mișcării de reprezentare, chiar dacă situația în care ne aflăm pare să aducă impedimente în desfășurarea activității. A venit momentul să trecem peste mesajele pompoase sau sloganurile rigide și să ne dăm seama de faptul că un prim pas spre schimbarea pe care ne-o dorim atât de mult este ca noi, beneficiarii direcți ai educației, să devenim parte din ea și să nu o așteptăm din altă parte. Mai multe detalii cu privire la organizarea și desfășurarea alegerilor pot fi regăsite aici: https://bit.ly/3knqj3s”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean al Elevilor Prahova.

Back To Top