Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În localitățile în care incidența cazurilor de COVID-19 este mai mare de 3 la mie, accesul în restaurante, baruri, la spectacole, piscină sau evenimente private - precum petreceri, nunți și botezuri – se poate face doar cu certificatul verde COVID, care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală. Inclusiv copiii între 6 și 12 ani trebuie să se testeze - test rapid sau PCR - pentru a obține certificatul COVID și a își putea însoți părinții la restaurant, la un spectacol sau la o nuntă.

Singurii exceptați de la prezentarea certificatului verde COVID la intrarea în restaurant, săli de spectacole sau la evenimente private sunt copiii sub 6 ani. Testele rapide cumpărate din farmacie și prelucrate acasă nu sunt recunoscute, deoarece pentru eliberarea certificatului COVID este necesar un test prelucrat de personal medical, într-o clinică sau laborator medical. Prețul unui test rapid începe de la 50-60 de lei și poate ajunge la 150-180 de lei, în clinicile din România, în timp ce prețul unui test RT-PCR variază între 200-400 de lei.

Back To Top