Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

restaurant pandemie
Categorie: Actual

Una dintre noile reglementări adoptate de autorități joi vizează organizarea activității în centrele comerciale, astfel încât să poată fi instituite restricțiile stabilite pentru localitățile cu rată mare a cazurilor active.

O hotărâre adoptată joi de Guvern, la propunerea CNSU, stabilește ca, în localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, la nivelul centrelor comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, zonele de servire a preparatelor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice “să fie delimitate de restul spațiului, astfel încât accesul în aceste zone să fie permis doar pe baza certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID19 sau, în cazul persoanelor fizice provenite din state ale căror autorități nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, în baza unui document, pe suport hârtie sau în format electronic, care să ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecția cu virusul SARS-CoV-2”.

În centrele comerciale vor fi făcute amenajări astfel încât în zona “food” să nu mai fie permis accesul persoanelor care nu Certificat Covid. Măsura va fi aplicată doar în localitățile cu incidența peste 3 la mie.

 

Foto ilustrație (Mediafax)

Back To Top