Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teste pcr covid
Categorie: Actual

Ploieștiul se află, de joi, în scenariul galben, cu peste 2 cazuri active la 1.000 de locuitori. Tot de astăzi, Prahova are două localități cu incidența peste 6 la mie, pragul fiind depășit și la Brebu.

La Gura Vadului și Brebu este de așteptat ca, mâine, să fie instituită carantina de weekend, până când incidența va scădea sub 5,5 la mie, potrivit reglementărilor stabilite joi, prin hotărâre de Guvern (VEZI DETALII).

Tot de la finalul acestei săptămâni, restricții suplimentare vor fi instituite de CJSU și în alte localități în care rata infectărilor a tot crescut în ultimele zile. Inclusiv la Ploiești rata infectărilor a urcat la peste 2 la mie, ceea ce ar putea determina luarea unui nou set de măsuri.

În prezent, incidența în Prahova este de 1,86 la mie, iar 13 localități, printre care municipiul Câmpina și orașele Slănic, Azuga și Breaza, sunt în scenariul roșu.

Rata infectărilor, pe localități, la data de 23 septembrie >>> AICI.

Back To Top