Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scoala de agenti de politie campina
Categorie: Actual

ISJ Prahova a raportat, joi, către DSP, noi cazuri Covid confirmate în unitățile de învățământ preuniversitar din județ. Tot astăzi, autoritățile au anunțat apariția unui nou focar, la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina.

De la începerea anului școlar a fost înregistrat un număr total de 240 îmbolnăviri cu Covid-19 dintre care 41 în rândul cadrelor didactice și a personalului auxiliar și nedidactic, 187 elevi școlari și 12 elevi preșcolari, menționează reprezentanții Prefecturii în bilanțul transmis astăzi, privind evoluția pandemiei. Numai în ultimele 24 de ore au fost testați pozitiv 24 de elevi și șapte cadre didactice. În total, 27 de clase și trei grupe de preșcolari au intrat în scenariul roșu.

Un nou focar la Câmpina

Tot în învățământ, dar la Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina “Vasile Lascăr”, joi a fost confirmat un focar Covid, cu 13 pacienți, dintre care trei salariați ai instituției și 10 elevi.

Back To Top