Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

caz social despina eftimie ijp prahova
Categorie: Actual

O polițistă din cadrul IJP Prahova a fost diagnosticată cu neoplasm mamar și are mare nevoie de ajutor pentru a putea urma tratamentul care-i dă șansa să trăiască. Femeia este mamă singură și, în primul rând pentru a fi în continuare alături de fetița ei, ar face orice să învingă boala. Însă cheltuielile pe care le implică tratamentul sunt peste puterile ei.

Povestea Despinei Eftimie a fost relatată pe pagina de Facebook a Corpul Național al Polițiștilor, în cadrul unui apel lansat de colegii tinerei.

“Am vorbit zilele trecute cu Despina Eftimie colega noastră de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din IPJ Prahova. Ea lucrează de 16 ani în cadrul POLIȚIEI și mi-a spus că îi place meseria, o face cu drag și abia așteaptă să se întoarcă la muncă.

«Voi trece și peste asta și mă voi întoarce, mă așteaptă colegii, e greu, dar îmi place ce fac» – așa a început Despina povestea ei. Apoi în glasul ei am simțit o umbră de tristețe, dar a continuat. «În luna august 2020 m-am dus la medic după ceva timp în care mă chinuia o durere la mâna stângă. Atunci medicul mi-a spus că sunt niște chisturi și că voi face un tratament și va fi bine. În urma tratamentului de aproape un an m-am simțit mai bine, iar în luna mai 2021 m-am dus la control. De aici viața mea a intrat într-un vârtej. M-am așezat pe masă pentru control și parcă o văd și acum pe doamna doctor. Da este foarte bine în partea stângă, să vedem și în dreapta. Nu se poate, cine te-a văzut prima dată? Nu se poate! Trebuie să începi imediat tratamentul! Nici nu mai înțelegeam ce spune. Doamna doctor, copilul meu este pe hol, cum vreți să ies acum și să-i spun Ilincăi că sunt mai rău în loc că sunt mai bine?»

Despina s-a oprit o clipă și-a tras aer în piept și și-a continuat povestea. «Am avut norocul unor medici extraordinari de la Spitalul Monza, unde m-am operat și urmează 30 de serii de radioterapie, tratamente hormonale și sper că totul va fi bine»”, a relatat femeia, potrivit postării publicat de Corpul Național al Polițiștilor.

Până acum, operația și tratamentul Despinei au costat 24.000 de lei. Suma, cheltuită în numai un an de zile, a fost obținută din donații de la apropiați și necunoscuți, deopotrivă. Dar și mai departe, provocările, inclusiv cele financiare, sunt de asemenea foarte mari.

“Nu știu dacă v-ați dat seama, dar Despina este o mamă singură, care își crește copilul cu multe sacrificii. În continuare Despina are nevoie de ajutorul nostru, suma de care mai are nevoie pentru toate analizele si tratamentele este de 20.000 euro, dar ea a ajuns la capătul puterilor și vă cere ajutorul vostru.

Haideți să-i dăm o șansă Despinei să își vadă copilul mare! Știu că puteți, așa cum am spus la început aveți puterea necesară, sunteți mulți și o puteți face! Oricare dintre voi o puteți ajuta pe Despina, puteți dona în contul RO24INGB0000999910878641 deschis pe numele mamei sale, Tanasa Emilia Floarea, la Banca ING, sau puteți distribui postarea!”, se încheie apelul polițiștilor pentru colega lor de la IJP Prahova.

Back To Top