Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

amin zahra sju ploiesti
Categorie: Actual

Situația este din ce în ce mai gravă în spitale, odată cu creșterea numărului cazurilor de Covid, în cee ace reprezintă cel de-al patrulea val pandemic. Situația pe care doar o intuim din cifrele raportate zilnic de autorități este și mai gravă, de fapt, la fața locului: în secțiile unităților sanitare.

Medicul ATI Amin Zahra, de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, a relatat în repetate rânduri, de la începutul pandemiei, ce se întâmplă dincolo de ușile spitalelor și cum, de aproape doi ani, fiecare tură înseamnă un șir constant de lupte pentru viețile pacienților ajunși în stare gravă. Acesta se declară furios și trist, totodată, când vede, ca răspuns la acest efort, încăpățânarea multora de a refuza vaccinul ce poate pune capăt pandemiei.

Medicul lansează, într-o postare pe pagina sa de Facebook, un nou îndemn la vaccinare:

“Trăiesc un sentiment greu de descris, este o combinație între furie și tristețe.

Am stat 20 de minute în UPU, pentru un consult și în timpul ăsta m-am simțit sufocat și nu de la mască, ci de la numărul mare de pacienți care își așteaptă un pat, pe orice secție…Sufocat de ambulantele care vin, nu cu un pacient, ci cu doi pacienți deodată și ce este și mai trist că o parte buna din acești pacienți care vin, au sub 50 de ani.

Știu că aveți o listă lungă cu «motivele» pentru care nu vreți să vă vaccinați, dar vreau să vă spun ceva, și eu am o listă… DE AȘTEPTARE!!! Care  e mai lungă decât lista voastră. Diferența este că pe lista mea se află vieți, în schimb, la voi, aberații.

În orice religie se spune: «Să-ți iubești aproapele și să-i vrei binele!»

Și acum, vă întreb eu, de unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?!

Să pariezi pe viața ta și a altora, doar din orgoliu și încăpățânare, și să REFUZI să vezi realitatea.

Zilnic mor sute de pacienți, doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâția oameni din cauza vaccinului și tu îmi spui că vaccinul omoară!!!

Viața este un paradox… Unii își iau viața, iar alții se luptă pentru viață!!!

Din păcate prea puțini sunt cei care au un stil de viață sănătos, cu o minte sănătoasă.

Cei mai mulți aleg să trăiască o viață dezordonată, au tot felul de dependențe de care cu greu vor scapă (dacă vor scăpa) în momentul în care realizează că stilul lor duce la tot felul de boli.

Ce nu realizează aceștia este că, pe lângă suferința proprie, vor suferi și persoanele dragi lor, pentru că în majoritatea cazurilor devin dependenți de ajutorul acestora.

Și atunci, dacă tot ne iubim aproapele și îi vrem binele… Nu mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU, așteptând un pat???”

Back To Top