Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Traficul rutier a fost restricţionat pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti, pentru derularea festivalului "Alfabetul Convieţuirii". Măsura, valabilă până în noaptea de duminică spre luni, va afecta şi traseele de transport în comun. În această după-amiază vor exista restricţii, timp de jumătate de oră, şi pe un tronson din Bulevardul Republicii.

Primăria Ploiești, în parteneriat cu Uniunea Elenă din România și Filarmonica „Paul Constantinescu”, organizează cea de-a VIII-a ediție a Festivalului „ALFABETUL CONVIEŢUIRII”, în perioada 24 - 26 septembrie. În acest context, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat închiderea Bulevardului Independenței, până luni, ora 5.00. Astfel, se va restricționa circulația autovehiculelor pe traseul Statuia Vânătorilor (Gara de Sud) – Statuia Radu Stanian (Rondul I – Bulevardul Independenței), a anunţat municipalitatea într-un comunicat de presă.

Totodată, comisia menționată a aprobat restricționarea circulației rutiere în ziua de vineri, 24.09.2021, în intervalul orar 17.00-17.30, pe prima bană de mers, sensul Nord-Sud, pe tronsonul B-dul Republicii (din fața Hotelului Central) – Piața Victoriei - B-dul Independenței (Statuia Radu Stanian).

Trasee TCE deviate

Cu aceeaşi ocazie, odată cu închiderea circulaţiei pe bulevard vor fi modificate şi traseele de transport în comun. Astfel, TCE Ploieşti a anunţat că autobuzele de pe traseele 30, 1, 2/2 barat, 32/32 barat, 48, 300, 301 vor circula la sensul din Centru spre Sud pe strada Bobâlna, cu stațiile "Pelican" și "Liceul de Muzică". La sensul din Sud spre Centru, pe strada Democrației, autobuzele opresc în stațiile "13 Decembrie", "Covurlui" și "Muzeul de Istorie".

Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

Back To Top