Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

control acte frontiera
Categorie: Actual

România este considerată zonă cu risc epidemiologic mediu și a fost inclusă în zona galbenă, odată ce rata infectărilor, la nivel național, a trecut de 2 la mie. CNSU a actualizat lista statelor pentru care impune restricții la revenirea în țară, dar și condițiile în care se dispune măsura carantinării pentru persoanele fără Certificat Covid.

Una dintre modificările majore aduse de cea mai nouă hotărâre adoptată de Comitetul Național pentru Situații de urgență se referă la faptul că minorii cu vârste între 6 și 12 ani vor fi exceptați de la carantinare, fără a prezenta test Covid negativ, chiar dacă revin în țară din zone aflate pe lista galbenă sau pe lista roșie.

Prin aceeași hotărâre, CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, modificările fiind valabile de duminică, 26 septembrie, ora 00.00. Conform documentului adoptat de CNSU:

- în zona roșie au intrat: Croația, Letonia, Austria, Bosnia Herțegovina, Noua Caledonie, Gibraltar, Saint Vincent și Grenadine și Curacao;

- în zona galbenă au intrat:

  •       din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Grecia, Cipru, Norvegia Liechtenstein, Kazahstan, Azerbaidjan, Jamaica, Fiji, Sri Lanka, Jersey și Anguilla;
  •        din zona verde, în urma creșterii incidenței: România, Slovacia, Luxemburg, Groenlanda, Canada, Singapore și Sao Tome și Principe;

- în zona verde au intrat: Portugalia, Islanda, Japonia, Monaco, Liban, Irak, Eswatini, Timorul de Est și Insulele Virgine Britanice.

Fără test, la revenirea în țară, pentru copiii sub 12 ani

Prin aceeași hotărâre, CNSU a decis o relaxare a restricțiilor la intrarea în țară. Copiii cu vârste între 6 și 12 ani sunt exceptați de la măsura carantinării, fără a mai prezenta test PCR negativ, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte. De asemenea, nu intră în carantină nici copiii cu vârsta mai mare de 12 ani și mai mică de 16 ani, dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării (pentru cei care călătoresc cu mijloace de transport în comun) sau intrării pe teritoriul național (pentru cei care călătoresc cu mijloace proprii).

Noile reguli se aplică la revenirea din zona galbenă, la revenirea din zona roșie , respectiv copiilor care sosesc din Marea Britanie, Brazilia, Nepal, Africa de Sud și India. Aceste țări sunt considerate cu risc mai ales ca urmare a detectării, la populația umană, a unor variante de virus Sars Cov 2 cu transmitere mai ridicată.

Lista statelor cu risc epidemiologic în vigoare de duminică, 26 septembrie, ora 00.00

lista state 1

lista state 2lista state 3

lista state 4

lista state 5

lista state 6

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Back To Top