Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

locuri ati covid
Categorie: Actual

Doar 24 de locuri pentru pacienții COVID au fost raportate ca fiind neocupate, potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategică.

Autoritățile subliniază că aceste locuri au fost raportate de  Argeș -1, Bacău 1 , Brăila – 1, Brașov – 1, Constanta – 8, Dolj – 4, Mureș – 1, Timiș – 2 și Vrancea -5, fiind vorba despre paturi în afara celor rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2. “Se lucrează în continuare pentru operaționalizarea și asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare. Menționăm faptul că în procesul de operaționalizare a unor noi paturi ATI se pune accent pe cele destinate persoanelor care prezintă anumite condiții medicale și care sunt și confirmate cu SARS-COV-2 pentru că în aceste cazuri respectivii pacienți prezintă afecțiuni grave ce pot constitui comorbidități și sunt expuși unui risc mult mai mare”, mai precizează informarea transmisă de GCS

În data de 27 septembrie 2021, conform datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1311 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. De asemenea, 1218 de paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări. În București sunt avizate de DSP 271  de paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19.

 

Foto: RFI

Back To Top