Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

documentar regele mihai
Categorie: Actual

La finalul lunii octombrie, History Channel va difuza, în exclusivitate, filmul documentar „Regele Mihai: Drumul către casă”.

Potrivit unui comunicat transmis de canalul de televiziune, documentarul va fi difuzat în premieră pe 24 octombrie, de la ora 21.00, cu o zi înainte de aniversarea a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai.

“Filmul va prezenta povestea nespusă a curajosului Rege Mihai al României care, la doar 23 de ani, își risca viața sfidându-l pe Hitler în al Doilea Război Mondial, pentru a fi ulterior exilat din patria sa de comuniștii impuși de Kremlin. «Regele Mihai: Drumul către casă» preia povestea dramatică a exilului unui tânăr adesea solitar, ținut în marele joc de șah dintre Vest și Rusia Sovietică. A fost prins în încercările CIA de a înființa o rezistență armată în România, iar mai târziu a fost spionat în exil de agenții temutei Securități a lui Ceaușescu”, au anunțat reprezentanții canalului de televiziune.

Documentarul include unul dintre ultimele interviuri cu Prințul Philip

Aceștia precizează că documentarul prezintă interviuri cu familia Regelui, consilieri și prieteni apropiați Regelui Mihai, dar și un interviu nedifuzat până acum cu soțul reginei Elisabeta a II-a, Prințul Philip, acordat în 2016 la Buckingham Palace, cu doar câteva luni înainte de retragerea sa din viața publică.

Back To Top