Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cursuri suspendate școli și grădinițe
Categorie: Actual

Cinci școli și grădinițe din Ploiești, dar și o grădiniță din Blejoi intră în online pentru o perioadă de 14 zile.Decizia a fost aprobată marți seară de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Hotărârea CJSU și vizează:

hcjsu83 scoli gradinite

Cursuri on-line în școli și grădinițe cu activitate suspendată la mai mult de jumătate dintre clase

Ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății, emis pe 1 octombrie, stabilește că, “la data suspendării cursurilor pentru 50% din totalul grupelor/claselor, se suspendă activitatea cu prezența fizică la nivelul întregii unități de învățământ, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura suspendării la nivelul unității de învățământ este dispusă prin hotărârea CJSU/CMBSU, la propunerea conducerii unității de învățământ/instituției conexe, cu avizul ISJ/ISMB și al DSP/DSPMB”.

Pe marginea acestui ordin, ministrul Educației a venit recent cu precizări și a arătat că reglementările permit trecerea la cursuri on-line și în cazul altor unități de învățământ, la decizia conducerii acestora, în funcție de situația pe plan local.

În bilanțul transmis marți, Prefectura Prahova a anunțat că, până la ora 14.00, DSP și ISJ Prahova au fost informate cu privire la suspendarea activității față în față în 45 de clase și grupe din județ (VEZI DETALII).

Back To Top