Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dispozitivele medicale asigurate prin cas
Categorie: Actual

CAS Prahova recomandă ca transmitera cererilor pentru dispozitivele medicale la care au dreptul asigurații  să se facă on-line sau prin poștă.

“Având în vedere contextul epidemiologic actual, în scopul de a respecta prevederile legale impuse de situaţia sanitară, persoanele care se adresează C.A.S. Prahova pentru obţinerea dispozitivelor medicale sunt încurajate să depună solicitările respective prin e-mail sau poşta. Documentele necesare sunt: cererea-tip, actele de identitate (titular solicitare, respectiv aparţinător), recomandarea medicală. Adresele de mail la care pot fi trimise solicitările sunt: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Adresa de corespondenţă a instituţiei este : Ploieşti, str. Praga nr. 1”, au transmis reprezentanții CAS Prahova.

Dispozitivele medicale (orteze și proteze) asigurate prin CAS

Asiguraţii au dreptul la dispozitivele medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau fiziologice - pentru corectarea văzului, auzului, protezarea membrelor şi la alte materiale de specialitate, cu sau fără contribuţie personală.  Ele se acordă la recomandarea medicului de specialitate şi cu aprobarea caselor teritoriale. Diferenţa dintre preţul de vânzare şi preţul de referinţă suportat de casele teritoriale va fi achitată de către asigurat direct furnizorului de dispozitive medicale, informează CAS Prahova.

Citiți și CAS Prahova: Analize GRATUITE pentru foștii pacienți Covid și bolnavii cu afecțiuni cronice, chiar dacă furnizorii au rămas fără fonduri

Back To Top