Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

black friday 2021
Categorie: Actual

Black Friday 2021 - provocarea prețurilor sau păcăleală? Black Friday s-a ținut prima oară în 2011, vânzările au crescut de la an la an, la fel și ponderea celor care plătesc cu cardul. Anul trecut Black Friday a avut loc pe 18 noiembrie.

Conform anunțului făcut e eMag, anul acesta Black Friday 2021 va avea loc pe data de 12 noiembrie. Anul trecut, nouă din zece români știau ce este Black Friday, iar mai mult de 54% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit unor studii de piață. În 2020, în ziua de Black Friday s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe eMAG. În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi și produse pentru îngrijirea locuinței.

Țepele din ofertă. Black Friday 2021 va fi altfel?

APH informa în 2018 că ofertele afișate de magazinele românești sunt, de fapt, mega țepe. Această tradiție a „ofertelor minune” a fost respectată, cu sfințenie, și în anul 2018, de către retailerii mioritici. Prețurile umflate vizibil la o serie de produse înainte de așa-zisa dimineață a reducerilor transformă prețul produsului achiziționat de client în perioada Black Friday într-unul obișnuit pentru orice altă perioadă a anului. Ba chiar se poate, după cum putem observa în imaginea surprinsă pe site-ul retailerului Emag, ca prețul de Black Friday să fie unul mult mai mare față de alte perioade obișnuite ale anului. Cum va fi Black Friday 2021?

Iată oferta

Emag spune că a redus prețul de la 3277,99 lei la mult mai atractiva sumă de 2297.00 Numai că, surpriză - unul dintre clienții mai vechi scrie la recenzia produsului un comentariu legat de impresia asupra calității. Pe lângă faptul că își exprimă mulțumirea legată de achiziție, clientul nu uită să menționeze și prețul la care a cumpărat respectivul cuptor: 1600 de lei. Adică cu 700 RON mai ieftin decât marea ofertă promovată azi de Emag. Spor la shopping! Sincer, noi așteptăm, ofertele de după Black Friday 2021.

Back To Top