Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Spitalul de Pediatrie Ploiești
Categorie: Actual

Spitalul de Pediatrie Ploiești asigură analizele medicale necesare în contextul pandemiei COVID-19, a anunțat administrația locală într-un comunicat transmis miercuri.

„Spitalul de Pediatrie Ploiești, prin Laboratorul de analize, efectuează, la cerere, testări RT PCR pentru diagnosticarea COVID -19, la prețul de 175 lei/ test, precum și teste antigenice COVID-19, folosite pentru controlul pandemiei COVID-19, la prețul de 85 lei/ test. Testele antigen COVID-19 reprezintă un instrument rapid pentru triaj în cazul persoanelor care călătoresc în afara țării. Testările respective au un răspuns în termen de 6 ore și pot fi traduse în limba engleză. Totodată, se efectuează, la cerere, și analize medicale privind dozarea de anticorpi, în urma infectării cu SARS-Cov-2, la prețul de 85 lei/analiza”, precizează informarea transmisă de municipalitate.

Programul de recoltare a probelor, la Spitalul de Pediatrie

În unitatea sanitară, probele pentru testele precizate sunt recoltate zilnic, între orele 08.00 și 10.00. “Recoltarea probelor se poate realiza și după ora 10.00, cu mențiunea că rezultatele se eliberează a doua zi”, mai menționează administrația locală. Zilnic, în România sunt efectuate zeci de mii de teste PCR și rapide pentru Covid, confirmându-se în jur de 15.000 de cazuri noi (VEZI DETALII).

Back To Top