Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bogdan toader certificat verde
Categorie: Actual

Președintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, a anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că va vota împotriva proiectul de lege privitor la certificatul verde pentru libera circulație.

„În zilele următoare, Legea adoptării Certificatului Verde va fi dezbătută de către comisiile parlamentare. Indiferent de rezultat, voi vota #împotriva adoptării acestuia. Drepturile românilor nu se negociază, iar eu voi fi vigilent și responsabil în respectarea lor”, a transmis deputatul Bogdan Toader.

Și deputatul Mircea Roșca e împotrivă

Săptămâna trecută, deputatul PNL de Prahova Mircea Roșca a anunțat că a respins, în cadrul Comisiei pentru Drepturile omului, proiectul de lege privitor la certificatul verde pentru libera circulație. „Recomand colegilor deputați să îmi urmeze exemplul când această lege va ajunge în plen. Drepturile fundamentale garantate de Constituție nu pot fi încălcate. Am ales să fac asta pentru că libertatea de a alege primează. Indiferent de interese, frici, calcule politice sau sociale. Dreptul la integritatea fizică, la liberă circulație, la a nu fi discriminat în nici un mod sunt consfințite de Constituție. Drepturile nu pot fi restrânse oricum”, a declarat Mircea Roșca.

Back To Top