Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

perchezitii
Categorie: Actual

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează mai multe percheziţii în judeţ într-un dosar privind obţinerea unor certificate false de vaccinare anti-Covid.

Potrivit surselor judiciare citate de Agerpres, descinderile au loc atât în localităţi din zona rurală, cât şi în unele oraşe, activitatea infracţională documentată de anchetatori derulându-se începând cu luna iunie a acestui an. În urma percheziţiilor vor fi aduse la audieri aproximativ 40 de persoane.

Cum acționează escrocii?

Recent, poliţiştii au descoperit un nou tip de înşelăciune, căreia îi cad victime persoanele dornice de a obţine certificate verzi de vaccinare anti COVID-19 false, fără a efectua vaccinul. Potrivit oamenilor legii, persoane necunoscute creează pe aplicaţiile de comunicare grupuri cu denumiri sugestive, ce conţin cuvinte precum vaccin, COVID, certificat, vaccine passports, vaccine cards, şi postează anunţuri de vânzare de certificate COVID-19. Amatorii de astfel de documente falsificate intră în discuţii cu ofertantul prin conversaţii scrise, private şi transmit datele de identificare pentru completarea aşa-zisului certificat, fiindu-le solicitată plata unor sume de bani, de aproximativ 100 de euro, pentru eliberarea unui certificat de vaccinare cu doză unică.

Mai multe despre moidul în care acționează escrocii aici.

Back To Top