Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dezinfecție școli și grădinițe pandemie
Categorie: Actual

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești a aprobat ca, până la vacanța de iarnă, în școli și grădinițele din municipiu să fie efectuate, de două ori pe săptămână, operațiuni de dezinfecție.

Intervențiile vor avea loc în unitățile de învățământ în care se desfășoară activitate didactică cu prezență fizică. Mențiunea este importantă având în vedere că, în ultimele zile, Consiliile de Administrație ale mai multor școli și grădinițe au cerut trecerea la Scenariul 2, iar cursurile se desfășoară acum exclusiv on-line (VEZI DETALII).

“Decizia respectivă se aplică începând de astăzi și până în data de 22.12.2021. Operațiunile de dezinfecție se vor efectua la solicitarea unităților de învățământ, ori de câte ori este nevoie, în sălile de clasă, unde au fost înregistrate cazuri de infectare cu virusul SARS-Cov-2, precum și la reluarea cursurilor cu prezență fizică, acolo unde acestea s-au desfășurat în sistem on-line.

Regia Autonomă de Servicii Publice și Direcția Tehnic, Investiții, prin Serviciul Dezvoltare, Administrare Unități de Învățământ și Sănătate, vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri”, informează Primăria Ploiești.        

Pe lângă dezinfecție, școlile și grădinițele vor beneficia și de doze gratuite de dezinfectant

„Primăria Municipiului Ploiești va distribui, unităților de învățământ din oraș, 10.000 de doze de gel dezinfectant pentru mâni, cu acțiune virucidă și bactericidă, destinate utilizării de către copii și cadrele didactice, ca măsură profilactică împotriva răspândirii COVID-19.

Dezinfectantul pentru mâni a fost donat administrației publice ploieștene de către un agent economic local. Municipalitatea ploieșteană mulțumește sponsorului pentru această donație utilă, în contextul epidemiologic actual”, se mai arată în comunicatul transmis de Primărie.

Foto ilustrație (oltenasul.ro)

Back To Top