Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

danemarca trimite medici, austria preia pacienti din romania
Categorie: Actual

Austria este a treia țară europeană care preia pacienți COVID din România, după Ungaria și Polonia, a anunțat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila. Două echipe de medici din Danemarca vor veni la Institutul Matei Balș din București, pentru a îngriji pacienți aflați la terapie intensivă. Franța a anunțat că va trimite și ea medici. Serbia trimite concentratoare de oxigen și anticorpi monoclonali.

Citește și: Carantină de noapte în trei sferturi dintre localitățile din Prahova. Ce restricții sunt valabile acum

„Mâine reușim să operaționalizăm un zbor și spre Austria și vom continua cu aceste trei țări, pentru că capacitatea funcțională nu s-a atins”, a precizat ministrul Cseke Attila. Austria a trimis și medicamente pentru pacienții COVID în stare gravă. Ministrul a mai spus că Serbia a promis că va trimite în România concentratoare de oxigen şi anticorpi monoclonali.

Danemarca ne-a promis două echipe de medici care vor veni în București și pentru care pregătim operaționalizarea a 20 de paturi de terapie intensivă în plus la Institutul Matei Balș”, a spus Cseke. Și Franța a promis că va trimite personal medical în România. Dasemenea, personal medical din Republica Moldova estdeja în România și îngrijeștpacienți la spitalul din Lețcani. Comunitateeuropeană s-a mobilizat. îmbucurător acest lucru. Sigur, și România a oferit sprijin atunci când altțări au avut nevoie. Dar trebuisă najutăm și noi pnoi înșine”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, citat de digi24.ro

 

Back To Top