v
Categorie: Știri locale

CJSU Prahova a adoptat, joi, o hotărâre pentru actualizarea măsurilor valabile în fiecare localitate din județ, în funcție de incidența de astăzi (VEZI DETALII). Carantină de noapte este instituită, în prezent,, în 77 de localități.

În 61 de orașe și comune din Prahova, cu incidența peste 7,5 la mie la acest moment, sunt valabile restricții de circulație pentru nevaccinați, pe timp de noapte, de luni până duminică.

Tot carantină de noapte, dar de vineri până duminică, este valabilă și în 16 localități cu incidența între 6 și 7,5.

În toate acestea, accesul la evenimente și în anumite spații este interzis persoanelor nevaccinate, cu excepția celor trecute prin boală în ultimele șase luni.

În celelalte 22 de localități, cu incidența între 3 și 6 la mie, accesul la evenimente și în unele spații este permis tuturor celor care au Certificat verde, inclusiv emis pe baza unui test Covid negativ.

În prezent, în județ mai sunt doar patru localități în scenariul galben și una în scenariul verde.

Hotărârea CJSU din 21 octombrie, cu noile restricții (inclusiv localitățile care se află în carantină de noapte) a fost publicată AICI.

Este de așteptat ca, în curând, să fie adoptate noi hotărâri, în funcție de restricțiile care vor fi aprobate la nivel național în aceste zile (VEZI DETALII).

 

Foto ilustrație (b1.ro)

Back To Top