clasa
Categorie: Actual

Sorin Cîmpeanu, ministrul interimar al Educației, a anunțat că cele două săptămâni de vacanță vor fi recuperate la începutul anului viitor, cu prezență fizică, între 3 și 14 ianuarie pentru elevii de gimnaziu și liceu și între 10 și 14 ianuarie pentru cei din ciclul primar.

„Cele două săptămâni de vacanță suplimentară sunt convins că se vor transforma în două săptămâni de școală cu prezență fizică între 3 și 14 ianuarie, pentru gimnaziu și liceu, respectiv într-o săptămână cu prezență fizică, între 10 și 14 ianuarie, pentru ciclul primar. Nu se pierde nicio zi de școală nici din semestrul 1, nici din semestrul 2. Cele două săptămâni sunt maximul ce poate fi recuperat în așa fel încât datele de examene să fie cele cunoscute, fără a se pierde nicio zi de cursuri. Se poate spune și așa, se decalează începutul semestrului 2. Avem o cerere pe care eu înțeleg să o susțin - să păstrăm datele pentru examenele naționale”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Citește și Autoritățile nu au decis când vor fi recuperate orele din vacanța forțată. Cîmpeanu: O hotărâre doar după ce “ştim că nimic nu ne împiedică să revenim la şcoală în 8 noiembrie”

Back To Top