vaccin
Categorie: Actual

În contextul creşterii cererii privind vaccinarea anti-COVID, Instituţia Prefectului Judeţul Prahova şi Direcţia de Sănătate Publică Prahova au recomandat cetăţenilor să acceseze platforma naţională de programare pentru vaccinare.

”Persoanele programate pe platformă în prealabil au prioritate, în judeţul Prahova fiind deschise în prezent 23 de centre de vaccinare. Direcţia de Sănătate Publică Prahova comunică faptul că procedura de până acum, presupunea ca centrele de vaccinare să transmită necesarul în zilele de vineri pentru săptămâna următoare, astfel încât dozele de vaccin solicitate să fie distribuite în zilele de marţi. Numărul mare de cereri din centrele de vaccinare înregistrat în ultimele zile a determinat medicii coordonatori să solicite suplimentarea numărului de doze într-un termen foarte scurt. Astfel, până la distribuirea dozelor solicitate din depozitul DSP, persoanele care s-au prezentat pentru vaccinare direct cu buletinul, au fost reprogramate”, a transmis Prefectura Prahova.

Vaccinare cu reprogramare la Boldești Scăeni

Persoanele care au mers să se vaccineze la un centru din Boldeşti Scăeni au fost reprogramate, după ce centrul respectiv a rămas fără doze de ser. Aproximativ 100 de persoane care au fost dispuse să aştepte au fost vaccinate după ora 12, când centrul a primit doze suplimentare de ser.

De la începutul campaniei de vaccinare, până în seara zilei de 25 octombrie 2021 în judeţul Prahova a fost administrat un număr total de 451.141 de doze de vaccin anti-COVID.  În perioada 19- 25 octombrie 2021 au fost administrate 26.590 de doze, cu 10.518 doze în plus faţă de săptămâna anterioară.

Citește și Un nou maraton de vaccinare anti-COVID, organizat în Ploieşti

Back To Top