Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spitalul judetean
Categorie: Actual

Scandal la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Fratele unui pacient internat în stare gravă a spart geamul unei uși de acces, iar cadrele medicale au sunat la 112.

Potrivit IJP Prahova, un bărbat s-a prezentat la Biroul Triaj și a solicitat informații cu privire la o rudă internată pe Secția Terapie Intensivă. Asistenta i-a comunicat acestuia să aștepte deoarece sunt multe urgențe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul ușa de acces în Secția Primiri Urgențe, spărgând geamul aferent ușii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecție al biroului de triaj.

”La scurt timp, polițiștii, împreună cu jandarmii care asigurau ordinea și liniștea publică în zona spitalului au identificat persoana recalcitrantă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Ploiești. Acesta a fost condus la sediul unității, unde în urma audierii a recunoscut fapta comisă, declarând că a recurs la acest gest, deoarece fratele său se află internat pe Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești, în stare foarte gravă, de trei zile” se arată în comunicatul transmis de IJP Prahova.

Bărbatul a fost amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice cu 1.500 de lei și va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Back To Top